Marija i Mustafa 8. epizoda!

Maria i Mustafa - Maria ile Mustafa

Marija i Mustafa 8. epizoda!

By  | 

Marija i Mustafa 8. epizoda!

Hašmit I Galip čine veliki korak da se osvete Džandamer porodici. Kudretov odgovor samo će povećati energičnost izmedju dve porodice.

Dok porodica Džandemir tuguje za Mustafom, Maria ne veruje da je Mustafa mrtav. Ona je odlučna, da učini šta god bude potrebno da ga pronadje. Medjutim, na tom putu nailazi na ogromnu prepreku. Gondža u tajnosti napušta vilu I odlazi pored Mustafe. Gondža je odlučna da se brine o Mustafi I ostane zauvek pored njega zauvek. Medjutim, dešava se nešto što remeti njene planove. Uprkos svim njihovim preprekama, Nihat otvoreno izjavljuje svoja osećanja prema Nadire. Da li će Nadire uzvratiti osećanja Nihatu?

Sve epizode Marija i Mustafa

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *