Marija i Mustafa 17. epizoda! Marija i Mustafa kraj serije!

Maria i Mustafa - Maria ile Mustafa

Marija i Mustafa 17. epizoda! Marija i Mustafa kraj serije!

By  | 

Marija i Mustafa 17. epizoda! Marija i Mustafa kraj serije!

Dok pkušava da se reši Gorkemeve ruke, događa se nešto što Marija nikada ne bi očekivala. Hoće li ovo loše iznenađenje poremetiti Marijin i Mustafin život?

Šahin daje sve od sebe da povrati svoju porodicu, ali Idžlal je i dalje jako uznemirena. Da li će ona oprostiti Šahinu?
Ruzgar ne zna kako da održi obećanje koje je ranije dao Nisan. Ipak, ono je realizovano uz Mustafinu pomoć,te ne samo da raduje Nisan, već okuplja i celu porodicu.

Poruka koju Nadire dobije od Nihata prvi je korak da njih dvoje započnu potpuno novi život‼️ Marija saopštava Mustafi lepe vesti. Napokon, dvoje zaljubljenih, koji će proširiti svoju osnovnu porodicu, započinju potpuno novu, srećnu avanturu.

Sve epizode serije Marija i Mustafa

KRAJ!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *