Mehndi Hai Rachne Waali – 128. epizoda - Palavi i Ragav završe u zatvoru!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 128. epizoda – Palavi i Ragav završe u zatvoru!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 128. epizoda – Palavi i Ragav završe u zatvoru!
Ragav razmišlja o onome što su Palavi i Đaja rekle, zbunjen je koga će podržati.
Kirti zove Sanija i ispriča mu da je Palavi snimila njeno priznanje. Izbezumljena je. Sani je zamoli da se opusti.
Palavi i Kirti se sretnu u kuhinji. Palavi kaže da bi se trebala sramiti, a Kirti da je to bila mala greška i da zbog toga neće otići u zatvor, jer će je brat po svaku cenu spasiti. Ubaci se Sani koji je došao, izjavi da je Palavi zapravo ljubomorna na odnos između Kirti i Ragava. Kirti se slaže zbog čega je Palavi šokirana.
Ragav odlazi u garažu i gleda automobil kojim je ubijen Mandar.
Amruta pokuša da porazgovara sa Viđejem i umiri sukobe između njega i Milind, ali neuspešno, samo dolazi do još jednog sukoba.
Krišna zove Palavi i kaže joj da pusti vesti. Na vestima je prikazano da se Ragav predao policiji.
Đaja pita Kirti da li se Ragav predao zbog nje. Nju treba kazniti, a ne Ragava. Palavi se odmah uputi u policijsku stanicu gde je informišu da se Ragav predao a priložio je i auto kojim je izazvana nesreća. Ragav joj govori da je ona želela pravdu a on nije mogao da podnese da uhapse Kirti, tako da je sad sve sređeno. Palavi uzme inspektorov pištolj i puca u vazduh.
Viđej slavi Ragavovo hapšenje.
Palavi su takođe strpali u istu ćeliju gde je i Ragav. On je kori što je to uradila, ali ona mu govori da nije imala drugog izbora. Kaže da će izaći samo ako i Ragav izađe na slobodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *