Mehndi Hai Rachne Waali – 210. epizoda - Ragav dovodi Išu kući!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 210. epizoda – Ragav dovodi Išu kući!

By  | 

Ragav dovodi Išu kući!
Palavi pomaže Kirti da se spremi. Dolazi Đaja koja izrazi želju da ona (Palavi) i Ragav obave puđu i da je uskoro učine bakom.
Iša zahvaljuje Ragavu na pomoći i otkrije mu da je Sumit muči od dana kada mu je rekla da voli njega (Ragava). Izgubila je sebe i pronašla se one noći koju je provela sa njim. Ne želi da zauzme Palavino mesto u njegovom životu, samo traži da je zadrži u svom životu. Neka je uhvati za ruku ako ima bilo kakva osećanja prema njoj. Složiće se koje god mesto joj bude dao i neće stati između njega i Palavi. Palavi neprestano zove Ragava pošto kasne na puđu, podeli ovo i sa Đajom. Ragav dovodi Išu u vilu Raovih. Palavi otvori ulazna vrata, ugleda ih i pita ga šta se dešava. Ragav se sprema da joj kaže istinu, ali ga Iša uhvati za ruku i spreči u toj nameri. Iša potom govori Palavi da je doživela nesreću i ona je neguje. Amruta vidi Išu i predstavi je svima kao svoju šeficu.
Kirti odlazi za Đajom koja je otišla u kuhinju. Ne može da toleriše Išino prisustvo u njenom domu, razgovaraće sa Ragavom i reći mu da je otera odatle. Kirti joj otkrije da je već razgovarala sa Ragavom i on joj je rekao da između njih nema ničega. Đaja ne može da dozvoli da Iša uništi Ragavov život. Sani prisluškuje, namerava da sazna nešto više o Iši od Kirti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *