Mehndi Hai Rachne Waali – 210. epizoda - Ragav dovodi Išu kući!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 210. epizoda – Ragav dovodi Išu kući!

By  | 

Počinje puđa koju rade Ragav i Palavi zajedno. Iša ih gleda kako izvode rituale, osmehuje se dok zamišlja sebe na Palavinom mestu. Amruta je potapše po ramenu i vrati u stvarnost. Ragav ispriča Palavi da Išin bivši muž tuče Išu i ona predlaže da zamole Išu da ostane nekoliko dana kod njih.
Palavi potraži Išu, Amruta joj kaže da je otišla kući. Đaja i Šarda traže od Ragava i Palavi da imaju decu. Ragav odlazi posramljen.
Sani ispituje Kirti za Išu i ona mu otkrije da je ona Ragavova bivša. Amruta sazna da Iša hitno traži kuću i dovodi je kod Dešmukovih da boravi.
Ragav odlazi u svoju sobu, Palavi dođe za njim. Ona misli da je možda stvarno došlo vreme da ozbiljno razmisle o onome što su Đaja i Šarda rekle… Krene prema njemu i zagrli ga. Ragav se na trenutak prepusti, ali se onda priseti noći provedene sa Išom i odgurne je od sebe.
U sledećoj: Palavi romantično dekoriše sve za Ragava ali je on uporno gura od sebe. Prizna joj da nije bio sam u Varangalu, da je Iša bila sa njim i da se između njih dogodilo nešto što nije trebalo da se desi. Palavi ima suze u očima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site