Melek i Kenan pronadju Elif!

Elif

Elif 382. i 383. epizoda! Melek i Kenan pronadju Elif! Arzu je u zatvoru!

By  | 

maxresdefaultMelek i Kenan pronadju Elif!
382 epizoda

Elif je sada sa Vejselom.Vejsel joj kaže da ne govori Džemalu dag a poznaje jer će joj Džemal učiniti nešto loše.Džemala traži policija. Asuman se pravi bolesna da je Rabije ne bi videla. Kenan pokazuje Arzu papir za razvod braka, ali mu ona govori da nikad neće pristati na razvod.Džemal predlaže Vejselu da iskoriste što je Elif tu i uzmu nova cod Kenana.

Melek i Kenan voze Rabije kući. Vejsel nazove Tulaj i pita je hoce li mu oprostiti, ali ona odbija.. Nakon toga Tulaj prekine, a Vejsel joj kaze da ce videti hoce li mu oprostiti nakon poklona koji joj da. On zatim kaze Elif da se ne brine i da krene. Džemal pošalje Kenanu poruku i sliku od Elif tražeći mu novac.Ucenjuje gad a ako želi kćerku dodje sa novcem, bez policije.Policija dolazi po Arzu, a Melek i Kenan odlaze do mesta gde im je rekao Džemal. Vejsela upucaju Nedždetovi ljudi jer je vodio Elif kod Kenana. Tulaj i oni pronadju Vejsela kako leži upucan. Arzu je očajna u zatvoru a Melek i Kenan odlaze po Elif.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *