Merjem – 11. ep. – Arif je mrtav!

Meryem - Merjem

Merjem – 11. ep. – Arif je mrtav!

By  | 

Arif je mrtav!

Oktaj i Savaš koji su saznali da je Arif rekao nešto, odmah krenu ka klinici. Međutim, Merjem je već stigla na kliniku i samo što nije došla do svog oca. Arifova jedina namera je da zaštiti svoju ćerku od Oktaja i otkrije činjenicu da je Oktaj taj zbog kog se on nalazio u komi.
Burdžu počinje da sumnja da je nju i Gučlua Ertan ranio. Burdžu i Gučlu odmah počnu da prate Ertana, dok Savaš odmah počne da traži sestru koja je objavila da je Arif progovorio, ali i ona je iznenada nestala.
Merjem krivi sebe sad još više jer smatra da samo povređuje osobe koje voli, pa zato napiše pismo u kom objašnjava do detalja noć kad se desila nesreća i to pismo ostavlja na grobu Sevinč.
Savaš, da bi ubedio Merjem da se predomisli i da bi joj pokazao istinu, radi sve što je u njegovoj moći.
Savaš i Merjem stignu u kuću sestre koja je čula Arifove poslednje reči i na korak su od toga da saznaju istinu. Oktaj je zatražio pomoć od Jurdala. Jurdal ne odbije da mu pomogne, međutim, sad Jurdal drži sve konce u rukama. Povrh toga, Derin je objasnila sve Jurdalu. Oktaj je sateran u ćošak.
Burdžu i Gučlu su stigli u Ertanovu kuću, za koga sumnjaju da ih je ranio. Ertan čeka Oktajevu pomoć. Oktaj sad sumnja da je Savaš zaljubljen u Merjem. Zbog ljubomore, sad želi Merjem. Ova situacija stavlja sve u opasnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.izleyiciplatformu.com

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *