Milost 24 i 25 epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 24 i 25 epizoda

By  | 
Milost 24 i 25 epizoda

Male Narin i Sadije

Milost 24 i 25 epizoda
24 epizoda
Atif krivi Firata zbog onoga što se dogodilo njegovim roditeljima. Firat kategorično odbija njegove optužbe. Atif se zavetuje na osvetu. Ipak, moraće držati svoj bes pod kontrolom sve dok mu otac ne bude pronađen.

Deniz i Džan doznaju da je Atif u bolnici i odlaze onamo. Da bi doznala je li Firat upleten u poslednje događaje, Narin odlazi suočiti se s njim. Međutim nalazi Firata u teškom stanju. Narin ne zna šta da napravi dok se Firat previja u bolovima. Dok mu pokušava pomoći, jedan će iznenadni posetitelj u Firatovoj kući prouzrokovati da Narin ponovno pati.
Deniz je jako uznemirena zbog onoga što oseća prema Sermetu. Da bi se izbavila iz tog meteža, odlučuje ponovno uvesti Džana u svoj život. Da bi saznali sadržaj dokumenata koje Atif ima u rukama, Sermet i Firat odlaze sa Sinanom i njegovim ljudima u Atifovu vikendicu na planinu. Sinan saznaje da su Sermet i Firat braća što ga dovodi u tešku situaciju zbog osećanja koje gaji prema Irmak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sermet predoseća da nešto nije u redu sa Sinanom i naloži svojim ljudima da ga prate Sermet dobija poziv od Alija koji mu kaže da je Atifov otac Silahtar otet i otkriva mu gde se nalazi. Dok se on sprema nešto preduzeti, Firat se nalazi u smrtnoj opasnosti zbog bolova koje oseća Ne zna se šta se dogodilo Firatu koji nikako ne može doći sebi.

U prošlosti vidimo kako Deniz zbog nesreće ulazi u Narinin život koji će se potpuno promeniti. Deniz odlučuje pobrinuti se za Narin koja je osvoji svojom nežnošću i dobrim srcem. Narin, koja izlazi iz bolnice, mora što pre nastaviti sa svojim životom. Vraća se kući uz Denizinu pomoć, ali prizor koji zatiče kod kuće potiče Deniz da odvede Narin u svoj dom zabranivši joj da se ikada više vrati svojoj kući.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *