Milost 24 i 25 epizoda - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 24 i 25 epizoda

By  | 

25 epizoda
Firat se nalazi na tankoj liniji između života i smrti. Narin se suočava s najvećim strahom u svom životu. Sermet želi preduzeti sve kako bi spasio Firata od smrti. Dok se Irmak ne želi odvojiti od Firata ni za trenutak, Narin s distance posmatra razvoj događaja.

Videvši da se Narin smekšala zbog Firata, Atif odlučuje zauzeti oštar stav prema njoj. Sermeta potrese vest da će se Deniz i Džan venčati. U nameri da pomogne Sermetu da se pribere, Ali pošalje ljubavnu poruku Deniz u Sermetovo ime. Tu poruku pročita Džan i odluči se suprotstaviti Sermetu.

Redžep nastavlja s nasilnim ponašanjem zbog čega Umu uzima decu sa sobom i beži od njega. Redžep odlazi Narininoj kući u nadi da će onde pronaći svoju porodicu. Redžep se posve razbesni kad ne pronalazi svoju porodicu  kod Narin.
Šadije je puštena na slobodu. Dok Narin i Šadije maštaju o tome kako će izbrisati prošlost i početi život ispočetka, dolazi Redžep koji s pištoljem u ruci staje ispred Šadije optužujući je da mu je uništila život.

U prošlosti, Narin počinje živeti kod Deniz. Deniz zapošljava Rifata kako bi Narin s lakoćom mogla pohađati predavanja na fakultetu. U međuvremenu Ali prema Baburovim uputima nastavlja pratiti Narin. Šadije je slomljena kada sazna za Mehmetovu bolest. Šadije očekuje neugodno iznenađenje u kući koju čisti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *