Milost 32 i 33 epizoda,Firat prosi Narin - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 32 i 33 epizoda,Firat prosi Narin

By  | 
Firat prosi Narin

Narin i Deniz

Firat prosi Narin
32 epizoda
Firatu je trenutno potrebno čudo da ga spasi od Sinanovih ljudi kojima je dospeo u ruke. Atif i Sermet na tragu su Firatu i međusobno se natiču da ga spase. Dok Narin i Deniz odvode Šadije kući, napada ih Režep, ali nailazi na Denizin neočekivani izliv besa. Uprkos  ljutnji koju oseća prema Šadije Narin insistira da njena sestra napusti svoj dom samo u venčanici.
Nakon velike životne lekcije koju je proživeo, Firat se zaputi Narin i otvoreno joj prepriča sve što mu se dogodilo. Narinino poverenje u Firata sada je narušeno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U prošlosti, Deniz staje na Narininu stranu i oštro prekori Irmak. Taj će događaj biti početak Irmakine mržnje prema Narin koja se proteže sve do danas.
Nastavak na sledecu stranu

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *