Milost 32 i 33 epizoda,Firat prosi Narin - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 32 i 33 epizoda,Firat prosi Narin

By  | 

33 epizoda
Firat se želi oženiti s Narin, ali ona ima velike nedoumice i kolebanja u vezi s Firatom. Firatu u pomoć priskače neočekivana osoba, njegov brat Sermet. Sermet i Deniz spremaju se za svoj prvi spoj, ali Firat i Narin sprečavaju ih u tom pothvatu.

Deniz ne može ni trenutka ostaviti Narin samu jer je prilično rastresena zbog Firatove bračne ponude. S druge strane, Firat pati u Sermetovoj kući.

Počinju Šadijine patnje…
Šadije, koja je verovala da započinje sretan život sa Zaferom, shvata da je počinila veliku grešku. Šadijin se život odjednom pretvara u noćnu moru i ona nikome ne može ispričati šta joj se događa. Međutim, Umu gaji sumnje koje će uvući Redžepa u Šadijin i Zaferov život.

Irmakini planovi…
Irmak proživljava teški živčani slom nakon što saznaje za Firatovu bračnu ponudu Narin. Irmak ne misli odustati od Firata i u svojoj glavi kuje podmukli plan.

U prošlosti, Denizino i Narinino prijateljstvo je na iskušenju je jer obe  započinju izlaziti s jednim mladićem ne znajući da on istovremeno o izlazi s onom drugom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *