Milost 36 i 37 epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 36 i 37 epizoda

By  | 
Milost 36 i 37 epizoda

Deniz i Sermet

Milost 36 i 37 epizoda
36 epizoda
Denizin i Sermetov romantični odmor sve zaprepasti. Dok Narin i Firat pokušavaju shvatiti šta se događa između Deniz i Sermeta, odluče svi zajedno dočekati Novu godinu u planinskoj kući.

Ono što je Zafer učinio Šadije skupo će platiti. Ali, koji je saznao šta je Šadije sve proživela, ni pod koju cenu neće Zaferu progledati kroz prste za sve što je učinio. Ali  doći će do tačke gde će zbog neočekivanog razloga stvari izmaknuti kontroli te mogućnosti za povratak neće biti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Irmak se ipak na odmoru ozlijedi pri skijanju te uzrujana pozove Deniz da dođe do nje. Firat, koji čuje da postoji opasnost da Irmak pobaci, odluči poći s njom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *