Milost 36 i 37 epizoda - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 36 i 37 epizoda

By  | 

37 epizoda
Nad Firatovim i Narininim brakom nadvili su se crni oblaci.
Primivši vest o Irmakinoj nesreći, Firat ode s Deniz u Švajcarsku, no napetost za Narin počeće kad se Irmak vrati u Tursku. Irmak počinje zahtevati stvari od Firata kojem se pojavio osećaj za očinstvo nakon što se pojavila opasnost od pobačaja. Dok se Firat sprema doneti važnu odluku, takođe se trudi spasiti brak s Narin pod pritiskom problema između njih dvoje.

Saznavši da je Zafer u komi, Šadije pomisli da se pokušao ubiti jer se osećao krivim te zato pati. Umu i Ali trude se biti bliska potpora Šadije u razdoblju dok Redžep traži način da ostvari napola dovršenu osvetu.

Sermet, koji sazna da je Deniz otišla u Švajcarsku i da namerava onde živeti sa sestrom, izgubi pamet od straha da će je zaista izgubiti. Sermet će učiniti korake potrebne da razuveri Deniz za selidbu. I Irmak očekuje veliko iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *