MN 02.11.2013.Diwali - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 02.11.2013.Diwali

By  | 

JAGI I NOVA GANGA SLIKE
Siv I A dolaze u market da bi kupili neophodne stvari za Diwali.A kaze Sivu da nikoga nisu obavestili o tome.Siv kaze nakon svih desavanja nisam siguran ni da li ce cak I proslaviti Diwali,zato sam hteo da ovo cuvam kao iznenadjenje.Ja samo zelim da ponovo vidim srecnu svoju porodicu I potrebna mi je tvoja podrska u tome.A kaze da je ona uvek uz njega I sve ce se odiograti na nacin na koji on zeli.Oni pocinju sa kupovinom.S druge strane,prikazuju se I Sumi I B u kupovini.Siv vidi ogrlicu I kaze da je ovo prvi njihov zajednicki Diwali nakon braka I da treba da je daruje.A kaze onda bih I ja tebi trebala nesto da poklonim.Siv kaze ti si uz mene…sta mi bolje od toga mozes dati.Oni se smeju.Na drugoj strani Sumi I B kupuju ogrlicu za G.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siv I A su zavrsili sa kupovinom I napustaju market.Neko baca petarde na njihovom putu.A I S trceci odlaze odatle,izgleda kao da uzivsju u tome.

Obe porodice rade pripreme za Diwai.Sanci silazi.Ira je ignorise,ali joj A kaze da pomogne njoj.K kaze J I G/u epizodi se pojavila nova G bas kao sto smo I pisali/da urade Diwail poju.Oni to I ucine.Na drugoj strani,A I Siv rade poju u KUCU Sekarovih.Obe porodice obavljaju I ostale rituale.Radi se arti.Manu uziva u funkciji.Sanci takodje ucestvuje I radi arti.K se zahvaljuje Bogu sto je spasio njenu porodicu od nevolja.Ona moli boga da tako radi I u buducniosti I moli se za srecu sve njene dece.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

68 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *