Shirti Ja/Ganga/odlazi iz Male neveste - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shirti Ja/Ganga/odlazi iz Male neveste

By  | 

sriti-sargunShirti Ja/Ganga/odlazi iz Male neveste

Shirti Ja ,glumica koja tumaci lik Gange napusta  Malu nevestu.
Prema informaciji koju prenose indijski mediji Shirti Ja vise nece biti u seriji.Mediji prenose da Sirti Ja nije zadovoljna karakterom koji njen lik tumaci i zato je donela ovu odluku.
Sirti J ace menjati glumica  Sargun Mehta.Ona kaze: “Da,veoma sam srecna.Ovo je sou gde sam ja oduvek zelela da budem deo njega.Taj sou sam pratila jos od svojih studentskih dana.Nikada nisam mislila da cu da dobijem ulogu poput Gange u seriji.Veoma sam uzbudjena zbog mandata u ovoj seriji. “
Naredne epizode kako izvor prenosi prestavljace srecu u Ganginom I Jagijevom zivotu I zivotu Anandi I Siva.U seriji e se proslavljati I Diwai koji ce ponovo zbliziti Anandinu I Sivovu porodicu.Dokle su obe porodice zadovoljne,taj period ne donosi srecu za Sanci.
A se trudi da porodica ponovo prihvati Sanci.Da li ce Siv ponovo prihvatiti sestru Sanci?I kakve ce utiske nova glumica ostaviti na nas tumaceci lik Gange,ostaje nam da vidimo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *