MN 11.11.2013.,Manu stavlja bocicu sa kiselinom u usta - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 11.11.2013.,Manu stavlja bocicu sa kiselinom u usta

By  | 

Siv i ANANDI U SIROTILISTUManu stavlja bocicu sa kiselinom u usta
A dolazi kod Sanci u sobu.Sanci je pita kako se usudjuje da dodje kod nje.A joj kaze da je dosla da joj donese pismo od uprave fakulteta.Sanci joj istrgne kovertu iz ruku I ljutito kaze sad cak I moja pisma primaju drugi.A joj kaze da je Alok otvorio I procitao.Sanci je ljuta,A seda pored nje.A joj kaze da se fokusira na nov zivot I daje joj primer Jagija koji je otpoceo nov zivot,I njen takodje.Sanci je ljutito kaze da je ostavi na miru.A odlazi.

G silazi dole I vidi Manua da se igra sa belim kaputem.Ona mu kaze da ako nastavi sa nestaslucima,ona nece moci obavljati svoje duznosti.K I Gena je uveravaju da ce se dobro brinuti o njemu I dodaju da ona ne zeli da njen doktor vice na nju vec prvog dana.G sklapa ruke ispred ikone Devi ma.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi Sekarovi ocekuju dorucak.A dolazi kaze im da pogadjaju koje je specijalno jelo ona pripremila za njih.Siv pogadja koje je jelo u pitanju I A je iznenadjena zbog toga.Ira kaze da nakon Anupine smrti ona to nikada nije pravila,a zna da Siv to jako voli,ona spominje bolnicu u kojoj se Siv rodio.Siv im kaze da ga prate jer ima specijalno iznenadjenje za njih.Svi su radoznali.
J razgovara sa sestrom da li ce G doci ili ne…G ulazi upravo tada.Drago mu je sto vidi G u uniformi medicinske sestre.Oboje obilaze I lece jednom decku nogu koji vristi od bolova.J I G razmenjuju osmehe.Dve sestre to primate.

Mladja kaze starijij da Doktor Sab izgleda da bas brine za tu sestru/Gangu/.Starija kaze das u oni u braku.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *