MN 19.04.2014.,Amol je spasen - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 19.04.2014.,Amol je spasen

By  | 
Amol

Amol

Amol je spasen
Epizoda pocinje kako K zoveA I pita je o Amolovom kindapovanju.A kaze da ga traze.K joj daje snagu.A kaze da je sada vrlo uplasena,kaze da ga oni traze,a ona nek se moli za njega.K kaze d ace ici u hram I pomoliti se.Odlazi u hram.Sumi gleda napeto.Tinku pita ljude o adresi kolektor Saba.Jedan policajac mu govori,ali Tinku nije upamtio.

On vadi novcic od 1 rupija I seca se Amolovih reci.Moli se Bogu.On pogleda svoju ruku na kojoj je Anandin broj I zove je.Kaze da je Amola kindapovala Amma,zena koja od dece pravi prosjake.A se podseca pretnji te zene.Kaze Tinku da stize uskoro.K je u hramu.moli se za Amola.Jedna zena dolazi I kaze da je resila svoje problem.Ona joj govori o sporazumu sa prodavcem o prodaji zita.K izgleda napeto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A je u auto sa Alokom,zove Siva I obavestava ga o Tinkovom pozivu.Siv kaze da stize.A I Alok stizu kod Tinku I pokazuju mu Amolovu sliku.Tinku im govori o Ammu.Amma uzima 5 rupija od nekoga I kaze im da svi sede u kolima.Kaze da ce ona uskoro doci.Amol se moli da ponovo bude sa svojim roditeljima.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *