MN 25.07.2014,Tuga za Vasentom - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 25.07.2014,Tuga za Vasentom

By  | 

Tuga za VasentomTuga za Vasentom

Epizoda pocinje kako se Sanci priseca Vivekovih reci da je pogresio sto joj je verovao.Gleda u Viveka.Ona dobija poziv od Menu i ona je obavestava o V smrti.Sanci je sokirana,pita kako se to dogodilo.Menu joj govori o nesreci.Kaze da je A kod njih.Sani kaze da ce pozvati A I J sutra.

K se priseca svog sina i emotivna je.Priseca se loseg sna i gleda u njegovu sliku.Kaze da je zaboravila bozija pravila.Grli njegovu sliku.Gena ne moze da spava i priseca se V reci.Priseca se kako joj je V poklonio narukvice.Priseca se njegovih reci da on zeli da ona zivi zivot kakav ona zeli.Place jadno.

K ustaje i zamislja svog sina V.Emotivna je.Vidi kako J sedi tuzan i pita ga zasto tu sedi.J kaze da vise ne moze da zaustavlja svoje suze.On vise ne moze da podnese ovu bol,grli je i place.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledeceg jutra A pita K za Genu.Ganga dovodi Genu.Nandu dolazi i gleda sa suzama u sliku svog oca.Ganga i K ga zovu.On gleda u svoju uplakanu majku i odlazi u sobu.Gena kaze Gangi da ga pusti da se sam bori sa tim bolom,jer mora da prihvati istinu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *