MN 25.07.2014,Tuga za Vasentom - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 25.07.2014,Tuga za Vasentom

By  | 

K kaze da kada je J otisao na studije osecala se lose i mislila da nece moci da zivi bez njega.Ona kaze da je sada njen V otisao na mesto odakle se nikad nece vratiti.Siv kaze da je to istina,ali mi necemo dozvoliti da Nandu i Bhairavi osete odsutnost svog oca.Nandu dolazi i stavlja bindi na Genino cello.Gena je sokirana i vice na njega.K je pita zasto vice na dete.Gena kaze da joj je Bog oteo pravo da nosi nakit i sarenu garderobu jer je ona udovica.Nandu joj se izvinjava i kaze joj da ona ne izgleda dobro bez bindi.J ga izvodi.K kaze Geni da stavlja bindi zbog Nanduove srece.Ona joj kaze da je V poslednja zelja bila da svi budu srecni.

K kaze kada je bio sa nama nije nam nedostajao.I sada je sa nama,u nasim secanjima.Govori Geni da ne povredjuje Nandua i da zivi za svoju decu.Kaze da je ona sada jedina podrska deci.Gena odlazi u svoju sobu.

Hardik pita Guli sta se desilo.Guli kaze da je zelela da podje u Dzatlasar i vidi V po poslednji put,ali…Hardik kaze hajdemo onda.Guli kaze Dadisa je rekla da ja ne dolazim.Hardik joj kaze da krene i da je siguran da ce K razumeti.Guli kaze da ne moze da pokazi Dadisino naredjenje.Subadra ih slusa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


J se vraca kuci nakon sto donosi Vasentov kalash/pretpostavljam da se radi o pepelu/.Kaze da je jos topao.K kaze svima da se pomole za njega.

Gledacete//J vidi pacijenta koji je doziveo nesrecu u bolnici izgrebanog lica i prekrivenih ociju zavojem i kaze medicinskom bratu da je odveze u operacionu salu.J uzima njenu ruku da bi je smirio za pregled.Ona oseti njegov dodir ruke i pita ga  ko si ti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *