MN,05.11.2013,Sekarovi dobijaju poziv za Jagijev prijem - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN,05.11.2013,Sekarovi dobijaju poziv za Jagijev prijem

By  | 

SivSekarovi dobijaju poziv za Jagijev prijem
Epizoda pocinje kako Gena uci Gangu da napravi kari od povrca.Gena odlazi.J dolazi I smeje se.Ganga ne vidi J I misli da je Gena jos uvek tu,ona je pita za zacine,jedan po jedan.J joj dodaje.J zuri u G I ona je stidljiva.Gena dolazi I zadirkuje ga.J se izgovara da je dosao da pije vodu.

Sanci se priseca A reci da zeli I ona da bude deo njene kazne.Sanci kaze da joj oprostim cak iako me je odvojila od moje porodice.Zatim se seca kako Ira hvali A.Sanci hvali sebe I kaze da je ponovo osvojila sve I kaze da je A budala I da ona zna vrlo dobro kako da je iskoristi.

U Dzatlasaru svi proslavljuju Bhai dooj.Gena proslavlja bhai dooj sa Manuom umesto Bhairavi.Sanci radi puju I proslavlja bhai sa Mahijem.Mahi joj daje poklon,ali ona kaze das u joj oni oprostili I da joj je to najbolji poklon.Sanci kaze Daddu da je Siv rano ujutru otisao I da nije ni razgovarao sa njom.A kaze d ace doci I odlucuje dag a pozove,ali upravo tada Siv dolazi sa ribom u ciniji kao poklon za Sanci.On kaze d ace to smiriti njen um.Sanci mu se zahvaljuje,radi  mu tilak I nudi mu slatkise.
K daje instrukciju ljudima za ukrasavanje Havelija.B I V dolaze I raspituju se za dekoraciju.K poziva sve I kaze da je razmisljala o tome sto nisu proslavili J vencanje I to sto su G prihvatili kao snaju.Trebaju da proslave vencanje sa svojim seljanima.Ona kaze da je odlucila da ce to proslaviti sutra.B kaze da moraju sve pripreme da zavrse brzo.Gena kaze da ce ona napraviti spisak gostiju I pita kako da zovu A porodicu.K kaze d ace ona njih pozvati.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *