Mraz 7. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 7. epizoda!

By  | 

Mraz 7. epizoda!

Firuze ponovo započinje novu borbu kako bi spasila Elvan, pre nego što dobije priliku da se raduje očevom oslobođenju. Prepreka pred njom će biti Ertan. Ajaz je zabrinut za Firuze, ne znajući šta se dešava, medjutim ruke su mu vezane. Safije je počela da plaća cenu svog izbora, a ta situacija će prouzrokovati nagli zaokret između Ajaza i Berak.

Berak nema nameru da odustane. Kako bi zadržala Ajaza, smišlja nov plan. Ajaz će misliti da su sad sve prepreke sa Firuze otklonjene i naivno će maštati o njihovoj budućnosti. Međutim, zbog Ertana, putevi idu u neočekivanom pravcu.

Sve epizode serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *