Mraz 10. epizoda! Mraz kraj serije!

Mraz - Zemheri

Mraz 10. epizoda! Mraz kraj serije!

By  | 

Mraz 10. epizoda! Mraz kraj serije!

Firuze i Ajaz su poslali Ertana na izdržavanje kazne, te nisu ni svesni opasnosti od njegove osvete. Oboje su i dalje na meti Ertanovog besa. Berak još uvek gaji nade, da će sa Ajazom ostvariti svoj životni san. Ipak, sve će ići u neočekivanom pravcu.

Sa druge strane, Alije je ostvarila svoj životni san, postavši vlasnik kuće, ali moraće da bira izmedju porodice i kuće. Dok Firuze i Ajaz budu pokušavali da iz svog života izbace Ertana, i započnu nov život, biće prisiljeni da se bore sa preprekama, koje će im se naći na putu. Da li će na ovom putu dostići svoje planove sreće, koje su započeli pre dve godine?

Sve epizode serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *