Naagin 3 - 95. ep. - Bela i Mahir umiru jedno kraj drugog!

Indijske Serije

Naagin 3 – 95. ep. – Bela i Mahir umiru jedno kraj drugog!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Tamsi emotivno ucenjuje Belu, neka joj preda Naagmani ako želi svog muža živog i zdravog. Bela je očajna ali ne može da dozvoli da se nešto dogodi Mahiru, zbog toga odlazi u hram Boga Šiva i zatraži “naagmani” kako bi spasila Mahira. Bog Šiv ispuni njene molitve i ona dobije Naagmani. Vraća se i spreči da Tamsi eliminiše Mahira. Čuveni, moćni “Naagmani” najzad dospe u Tamsine zlobne ruke, a sa njom su Sumitra, Rohini i Alek. Bela i Mahir beže prema šumi od Tamsi nakon što on biva oslobođen.
Stignu do provalije. Ispred njih doleti Tamsi. Držajući se za ruke, njih dvoje skoče u provaliju zajedno. Tamsi namerno baca vatru i tom prilikom gadno povredi Mahira. Viš i Vikrant shvate da su zaključani u Tamsinoj klopci. Bela i Mahir padnu u neko jezero/reku. Drže se za neko opalo stablo (tako nešto) kako bi se održali na vrhu. Tamsi im se pridruži, pištoljem upuca Belu i ona je sada teško ranjena takođe. Kada ode, njih dvoje dele još par zajedničkih momenata raspravljajući se ko će uz stablo da dođe na površinu… Bela njemu govori da će biti samo njegova u svakom životu, niko ih neće moći razdvojiti. Mahir sklopi oči. Bela u suzama govori da ovo nije bilo zapisano da se dogodi, njihova ljubavna priča ne može ostati nepotpuna… Ne prihvata sudbinu, moraju da se spoje jednom… Srešće se ponovo, jednog dana, a njegova Bela ga nikada neće ostaviti…
Tamsi je sa Sumitrom, Rohini i Alekom. Kada Tamsi uzme Naagmani u ruke, on postane crn. Sumitra onda veli da je na Naagmani bačena kletva. Tamsi pita da li je kletvu bacila “Naagrani” (kraljica-zmija), tj. Bela? Sumitra kaže da je to delo jedne stare “Naagrani” (kraljice-zmije).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *