Duttu napadaju u bolnici!

Indijske Serije

Nakuša 29.01.2010. – Duttu napadaju u bolnici!

By  | 
Duttu napadaju u bolnici!

Duttu napadaju u bolnici!

 

Naku ulazi u sobu kod Dutte. Hoće da mu obriše znoj. Dutta je tom prilikom uhvati za ruku i pocne da bunca. Probudi se vičući Bajronovo ime. Naku mu kaže da se smiri, njegov prijatelj je dobro. Dutta je pita da li su mu uklonili metak, ona potvrdi, kaže da je u redu. Dutta se malo primiri, ali je polusvestan. U jednom trenutku je pita gde je “Aai Sahib” i zaspi. Ona izađe iz sobe. Vidi da njena porodica spava. Na recepciji se pojavljuju dvojica koja se raspituju za Duttu. Naku ih upita da li su oni Duttini ljudi. Oni joj odgovore da jesu, ali ona primeti da pokušavaju da sakriju pištolj. Pošalje ih u suprotnom pravcu i otrči kod Dutte. Razbudi ga, kaže da ga traže neki naoružani ljudi. Daje mu pištolj koji je ponela. On s njom napušta sobu. Odu u Bajronovu sobu, Dutta ga nekako prenese u prostoriju koja liči na ostavu. Siđe niz stepenice sa Naku, ostavi i nju i njene na bezbedno i vrati se u hol da sačeka bandite. Naku i njeni su uplašeni, čuju se samo pucnji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Swati Chitnis - Aai

Swati Chitnis – Aai

Jutro je. Bajron dolazi kod Naku, budi je. Ona ga pita za Duttu. Bajron je povede napolje gde masa uzvikuje Duttino ime. Ona se iznenadi kada vidi da im Dutta maše. Dutta govori ljudima da je nepobediv dokle god mu sve te majke daju blagoslove. Svi počnu da mu dodiruju ruku kao da je Bog. Nakušina porodica je iznenađena i impresionirana. Bajron im kaže da je Dutta tim ljudima poput Boga. Iznenada pristigne jedno vozilo. Ganpat se uplaši da nije policija, ali iz vozila izađe Duttina majka (ona je Aai Saheb koju je pominjao Dutta) koju dočekaju isto onako veličanstveno kao i Duttu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *