Sestre dobijaju anonimnu poruku

Indijske Serije

Nakusha 18.02.2010., Sestre dobijaju anonimnu poruku

By  | 
Mahii Vij

Mahii Vij

Sve 3 sestre su u sobi.Roop kaze kako je Suprija jos uvek ziva. Lela je ljuta jer je mogla da izgubi zivot.
Kala razmislja ko je mogao da zameni sari I stavi otrov u Lelin sari. Upravo tada se vidi senka ispod prozora,ta osoba baca u sobu papir uvijen u kamen. Na papiru pise da ce sve biti kako one (sestre) hoce, ali neka se drze podalje od Suprije. Kala misli da je to njen muz I ide njemu. On naravno porice.
Neko ulazi u kuhinju otvara frizider,uzima nesto za jelo.Upravo tada se Naku I njena majka usunjaju i napadnu tu osobu. Zacuvsi buku svi se okupe, pa Babi i Naku prestanu da tuku tu osobu. To je Badzi koji im kaze da je on zet te kuce. Babi se izvinjava I kaze da je mislila da je neprijatelj. Badzi kaze Dati da bi trebalo da ih unajmi da mu budu cuvari i da pucaju.
Rup ismeva Nakuin izgled. Naku I Babi se osecaju lose. Data to primeti I ocima pokazuje Rupi da prestane.Ona prestane.Data im kaze da idu.On napusta kuhinju.
Zet prati Datu I pita ga kada ce odraditi neki posao. Data kaze ujutru. Zet se vraca u kuhinju I kaze da mu donesu veceru u sobi.On kaze Naku da mu ona ne donosi hranu jer ne zeli da ima nocne more. Da

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


ta od napolje sve to cuje.

Gledacete//Svi su za stolom za rucavanje. Rup pita Supriju da idu u kupovinu, ali Duta kaze da Suprija nece ici nikud. On kaze da ce uvece da stignu njeni roditelji, a takodje I telohranitelj.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *