Nemilosrdan - 6. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 6. epizoda!

By  | 

Enver je poslao video Gurkanu na kom se jasno vidi kako Dahan ubija čovjeka. Dahan je bijesan i odlučuje da se sakrije. Nalazi se sa Direktorom i krivi ga što mu je smjestio zamku. Direktor govori da on to nije učinio i govori mu da je sada slobodan. Ali Dahan koji je poznavao taksistu želi pronaći njegovog ubicu.

Gurkan pokazuje Ajdan video i ona je šokirana. Krišom uzme od njega USB i spasi Dahana. Gurkan je bijesan. Ajdan se nalazi sa Dahanom i govori mu za USB i ispituje o ubistvu. Ali Dahan joj kaže da ga se kloni i odlazi. Oja čini sve kako bi razdvojila Ajdan od Dahana i koristi Šengul za to koja je zainteresovana za Dahana.

Ekber prijeti Davutu i Davut zabrani Jagmur da viđa Envera. Kada Enver za to sazna, suoči se sa svojim ocem. Ubije očevog najboljeg druga za čiju kćerku ga je htio vjenčati. Ekber shvati da je to Enver učinio i govori mu da je probudio čudovište.

Dahan ubije ubicu od taksiste i postaje anonimni heroj u kvartu. Posvuda su naljepnice njegove figure sa nazivom “Nemilosrdan”. Sa druge strane, on Enveru nanese veliku štetu zapalivši njegovog čovjeka i robu, a Enver nije uspio ništa spasiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Međutim, vrijeme je da se njih dvojica udruže sada kada je Ekber unajmio ubicu da ubije Jagmur i oteo je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *