Nemilosrdan - 4. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 4. epizoda!

By  | 

Dahan ugleda Jamur i vidi da je trudna, šokiran je ovim razvojem događaja. Enver i on počnu da se tuku i Jamur pozli. Odvoze je u bolnicu. Ajdan zove Dahana i pruža mu podršku, pita ga gdje je.

Enver naredi svojim ljudima da zatvore Dahana, ali Ajdan dolazi i udara Envera, spasi Dahana u zadnji cas. Njih dvoje završe u pritvoru. 

Kada izađu, Ajdan priznaje Dahanu da je znala za Jamur, ali i da njegova majka zna sve. On je šokiran i suoči se sa mamom koja se pravda da je morala tako. Međutim, ni Dahan ni Enver ne odustaju od namjere da jedan drugog ubiju. 

Ajdan pokuša spriječiti Dahana, ali uzalud. Međutim, pozove policiju i Gurkan sredi situaciju. Direktor daje Dahanu novi zadatak i novu metu, a Enver pravi plan kako da ga smjesti u zatvor jer je obećao Jamur da ga neće ubiti.

Enverov otac ne prihvata Jamur i insistira da ga oženi sa Hatidže, što Envera razljuti. Ajdan priznaje Dahanu da joj je majka bila smrtno bolesna i da je zbog pomoći i novca provodila vrijeme sa Jukselom, ali nije ništa bilo među njima. Ponudi mu da krene aa njom, da odu daleko, ali Dahan odbije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dahan saznaje da je njegov otac u dugovima i ne može sa nosi teret porodičnih tajni. Sve više razmišlja o Ajdaninoj ponudi. Šebnem i Umut ostaju bez krova nad glavom i Dahan im pomaže. Dolazi Ajdanina mama Oja, a Enver pred njom ponudi Ajdan saradnju, da ona izda Dahana, a on će joj dati sve što poželi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *