Neukrotivo srce 77 i 78 epizoda,Osveta Marije Alehandre - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 77 i 78 epizoda,Osveta Marije Alehandre

By  | 

Osveta Marije AlehandreOsveta Marije Alehandre
77 epizoda
Lusija razgovara sa Migelom o Marikrus. Oktavio se raspravlja sa Marijom Alehandrom, i govori joj da se nije sa njom vencao, vec sa Marikrusm i da ce se razvesti. Marija Alehandra mu govori da ce im se osvetiti. Oktavio preti Mariji Alehandri da ce joj uzeti cerku, na sta mu ova odgovara da nece, i da ce ga pre ubiti.

Raisa govori istinu Migelu, da mu je pare za operaciju pozajmila Marija Alehandra, a ne ona. Eduardo govori Oktaviu da ce mu on biti kum na vencanju. Migel razgovara sa Oktaviom o svojim dugovima, i Oktavio saznaje da je pare za operaciju dala Marija Alehandra. Eduardo i Araseli dolaze kod Marije Alehandre. Pitaju je da li zeli da im bude kuma na vencanju, ona naravno pristaje. Govore joj da ce Oktavio biti kum, i da li ce joj to biti problem, i da ce Doris doci sa njim, a ona govori da nece, i da ce ona takodje pozvati guvernera. Lusija dolazi kod Marije Alehandre.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

 

 

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *