Nevesta sa ožiljkom – od 121. do 125. epizode

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom – od 121. do 125. epizode

By  | 

121: Svi spremaju Moomal i Mohita za venčanje.

122: Ranvir dozvoli Rukmi da podeli svoju sreću sa Rasal. Dok Rukmi sva oduševljena priča o bebi, Rasal je ne sluša. Rukmi je pita šta joj je i ova odgovori da je umorna. Rukmi joj se izvini, kaže joj da odmori i ode. Rasal je nelagodno zašto je Ranvir tako dobar prema Rukmi.

123: Venčanje Mohita i Moomal se održava. Madan se ne pojavi i Gheesu obavesti Rukmi da kad su kretali, Madan je iskašljavao krv i onesvestio se. Rukmi je šokirana, Rasal plače. Rečeno je obema sestara da što pre dođu. Porodica se složi da pošto je Rasal u tom stanju (trudna), ona ne treba da ide i da samo Rukmi ode. Nakon što popričaju, Rasal shvati kako je pogrešila što je sumnjala u svoju sestru kad joj ona samo želi samo dobro.

124: Majka napada Rukmi da ona (Rukmi) želi da pokaže da je samo njoj stalo, zato Rasal nije došla. Rukmi im saopšti da je Rasal trudna. Majka i Madan su veoma srećni. Madan opet iskašljava krv, pa odluče da ga odvedu u bolnicu. Da bi platili troškove, prodaće se Rukmine narukvice koje joj je Ranvir kupio (ustvari, kupio ih je Rasal, ali je greškom zlataru dao Rukmininu veličinu pa ih je dao Rukmini).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


125: Madan odluči da da novac koji je čuvao za hitne slučajeve. Ali, ništa (valjda bolnica) nije slobodno do sutra. Sutradan, doktor Rathod kaže Rukmi i njenoj majci da će pomoći Madanu ako donesu novac. Ali, neko ukrade Gheesu novac. Rukmi ne zna šta da radi kad otkrije da je novac ukraden.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *