Nevesta sa ožiljkom od 319 do 322 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 319 do 322 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 319 do 322 epizode
319. epizoda

Rasal nedostaje vreme kada je Ranvir brinuo o njoj. Rukmi želi da vidi Rasal nasmejanu nakon što je provela noć sa Ranvirom. Ranvir se budi i izlazi iz sobe. Rukmi dolazi do Rasal i saznaje da se ništa između njih dvoje nije desilo te noći. Rukmi se posvađa sa Ranvirom. Ranvir traži od Rasal da se prestane žaliti Rukmi. Chanchal pokušava nahuškati Rasal, ali ona ne naseda. Madan Singh savetuje Rukmi da živi život koji ima i da ostavi Rasal da se nosi sa posledicama. Kamal se lepo ponaša prema Rukmi i traži da ubedi Ranvira da doručkuje. Ranvir i Rukmi izglade svoj sukob i Ranvir traži od nje da ga, zauzvrat, poljubi u obraz. Rukmi ljubi Ranvira u obraz, a Rasal to vidi.

320.epizoda

Rasal vidi Rukmi kako ljubi Ranvira i rastuži se. Momal kaže kako će Rasal i Ranvir definitvno postati bliski za vreme Holija. Bhanvaru nedostaje Megh Singh na Holi. Svi razmenjuju Holi čestitke. Rasal ignoriše Rukmi kada joj dođe čestitati praznik. Deep i Sumer odluče napiti Ranvira. Ranvir i Rukmi slave Holi. Deep odvede Ranvira sa sobom. Madan Singh traži od Rasal da mu oprosti, ali ona to odbija. Rukmi se priseća srećne prošlosti sa Rasal. Rukmi je obećala Rasal da će uvek igrati Holi sa njom. Rukmi odlazi kod Rasal, ali je Rasal zaustavi u nanošenju boje na nju.

321. epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kada vidi koliko joj se Rasal želi osvetiti, Rukmi je povrejeđena i gubi sve nade da smanji Rasalinu mržnju prema njoj. Rukmi pokušava zbližiti Rasal i Ranvira, tako što koristi situaciju kada je Ranvir pijan. Ipak, ništa se ne desi između Ranvira i Rasal. Ranvir traži od Rasal da mu da vremena. Rasal je spremna da bude strpljiva. U međuvremenu, Rasal optuži Rukmi za sve što se desilo i ne želi saslušati Rukmino objašnjenje. Rasal upozorava Rukmi da više nikada ne povriedi Ranvira.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *