Nezeljene - 3.deo - Bhanu Pratap kidnapuje Ammu!

Nezeljene

Nezeljene – 3.deo – Bhanu Pratap kidnapuje Ammu!

By  | 

 

 

 

Ama napokon prihvata Jhanvi kao clana porodice. Medjutim, zeleci da razdvoji sestre i natera ih da zamrze jedna drugu, ona se pravi da vise voli Jhanvi, a manje Diu. Dia i Shaurya se vole, ali ona ne prihvata njegovu ponuda za brak jer se plasi da ga Ama ne ubije.

 

 

Shaurya

Shaurya

 

 

Jhanvi im pomaze tako sto kaze Ami i porodici da ona voli Shaurya i da ce se udati za njega, a u stvari planira da uda Diu za njega. Karan, Santosh i Avatar im takodje pomazu. Ama saznaje istinu, pa na dan vencanja Dia i Shaurya beze nakon vencanja. Djoginder, besan na Santosh i Karana jer su pomogli Diji, kaze kako Karan nije njegov sin. Karan je ljut, odlazi od kuce i upoznaje Tanishu.

 

 Tanisha

Tanisha

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

 

 

Ama salje svoje ljude da ubiju Diju i njenog muza. Tada se saznaje da je Dijin muz u stvari Bhanu Pratapov sin. Bhanu Pratap se pravi da voli Siju i da je prihvata kao svoju snahu. On kidnapuje Amu i drzi je u svojoj kuci. Tada Jhanvi upoznaje Anjali, koja lici na Amu i kaze joj da se pretvara da je ona Ama. Ona se slozi. Kasnije, Djoginder i Gajender se takodje udruze s Bhanu Pratapom i njegovom sestrom Bajri. Svi su zbunjeni oko toga ko je prava Ama. Jhanvi kaze Diji da pretrazi kuci i vidi da li je Ama tu ili ne. Dija tako i uradi, nailazi na jedna vrata i otvara ih. Bhanu Pratap  je tu drzao Amu, ali ju je odveo na drugo mesto. Dija pronalazi tragove da je Ama bila tu. Bhanu Pratap se zainteresuje za Jhanvi. Jhanvi dolazi na mesto gde Bhanu Pratap drzi Amu, on se takodje pojavi tu i kaze joj da je voli. Jhanvi ne moze da veruje (razlika u godinama je velika). Ama se oslobodi, dolazi do Jhanvi i ubija Bhanu Pratapa. To dovodi do toga da Shaurya ostavi Diju verujuci da se ona udala za njega samo da bi se osvetila Bhanu Pratapu. Sada svi saznaju da Anjali nije prava Ama, Djoginder i Gajender je salju u zatvor. Anjali kaze Jhanvi da se pobrine za njenu cerku, Mausam. Kasnije, Djoginder i Gajender izdaju Amu. Ama se sa preostalom porodicom obeshrabrena vraca u Virpur. Karan prihvata Tanishu koja nosi Aditya-inu bebu.

 

 

Aditya

Aditya

 

 

Kada se vrate u Virpur, Ama i porodica saznaju da njihovim selom upravlja Rana Rantej kao i to da se ubijanje zenske novorodjencadi i dalje dogadja. Ama, izdana od strane svojih sinova, jos je u shoku. Karan uzima Tanishu za svoju zenu, ali ga hapse zbog lazne optuzbe, sto mu je podmetnuo Rana. Rana kaze Jhanvi da se mora udati za njegovog sina ako hoce da spasi Mausam (Anjalinu cerku) koju je kidnapovao iz hrama. Na vencanju ona se onesvesti (to je bio Ranin plan) i udaju je za sve Ranine sinove. Ali Jhanvi prihvati samo Surya-u za svog muza jer je bila svesna samo kada se udala za njega. Oni pocinju da se zaljubljuju jedno u drugo, medjutim, Param im pravi smicalice kao bi ih razdvojio. Kada Surya to sazna, on Jhanvi zavoli jos vise i prihvati je za svoju zenu.

U medjuvremenu se Dia pravi da je Panditova necaka i da je nema od rodjenja. Inspektor Vikram saznaje istinu i zaljubljuje se u nju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *