Nezeljene - 3.deo - Bhanu Pratap kidnapuje Ammu!

Nezeljene

Nezeljene – 3.deo – Bhanu Pratap kidnapuje Ammu!

By  | 

 

Vikram Singh (inspektor, zaljubljen u Diju)

Vikram Singh (inspektor, zaljubljen u Diju)

 

 

Ama pocinje da stice postovanje jer je pomogla Kishanlalu i njegovoj zeni da rodi devojcicu. Medjutim, zena biva ubijena kao deo Raninog plana. Rana za to optuzi Santosh, iako mu niko ne veruje. Santosh kaze kako je to Rana uradio. Celo selo saznaje istinu o Rani zbog Ame.

 

Chautala dolazi u Virpur. Ama mu kaze da se ozeni Santosh. Karan ubedi Santosh da se uda. Medjutim, Djoginder kidnapuje Santosh jer treba da se uda za drugog coveka. Kao posledica toga, Ama biva prinudjena da ubije svog sina kako bi spasla svoju snaju. Nakon toga se Santosh udaje za Chautalu.
Adutya i Rangini (zajedno s Durgom, Tanishinom i Adityjinom cerkom) dolaze u hram gde Ama zivi sa svojom porodicom. Oni kazu kako je njihov plan da se osvete Aminim sinovima sada ispunjen i porodica se moze vratiti u Delhi. Ama to odbija, jer zeli da pomogne narodu Virpura da se oslobodi losih obicaja, poput ovog da ubijaju zensku decu.
Rana zagadjuje svu zemlju Virpura. Seljani pocinju da se razboljevaju. Ama i njena porodica pocinju da se staraju o seljanima u hramu, uz pomoc seoskog doktora i Pandita. Jhanvi se vraca u hram gde zive Ama i porodica. Prica Ami sve o Raninim zlodelima. Rana pokusa da ubije Jhanvi, ali gine. Param se kune dusi svog oca da ce se osvetiti onima koji su ga ubili. Ama pocinje da se bavi politikom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *