Novi skok u seriji Shakti!

Najave za indijske serije

Novi skok u seriji Shakti!

By  | 

Novi skok u seriji Shakti!
U seriji Shakti očekuje nas skok. Glumica Jigyasa Singh ulazi u seriju i igraće ulogu odrasle Hir. Rubina Dilaik ( Somija ) napušta seriju nakon skoka, jer ne želi da glumi majku odrasle devojke. Somijin lik do daljneg nestaje. Ipak, postojaće mogućnost da se Somijin lik vrati u seriju, jer će biti uklonjen na sličan način kao što je uklonjen Harmanov. Obe uloge su nedovršene, nije prikazano da su umrle i time zvanično napustile seriju.

Harmanova kćerka je takodje kinar. Ona kreće na putovanje bez podrške svoje omiljene Gulabo. Biće prikazana kao samouverena i pametna devojka. Hirin karakter će biti u potpunosti suprotan sa Somijinim. Biće prikazana njena ljubavna priča. Da li vam se dopada najava za novi skok?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *