Vivian Dsena napušta najpoznatiju indijsku seriju!

Indijske Serije

Vivian Dsena napušta najpoznatiju indijsku seriju!

By  | 

Vivian Dsena napušta najpoznatiju indijsku seriju!

Novinski članak prevela Maja, hvala na pažnji! 😘

Poznati televizijski glumac sa indijskih prostora, voljeni Vivian Dsena, napušta svoju seriju u kojoj je malo više od tri godine bio u ulozi Harmana Singa.

Svi se pitaju zašto glumac napušta ovu seriju, ali evo i odgovora. Izjavio je da nije rad da igra ulogu oca, s obzirom na to da u seriji sledi vremenski skok i biće predstavljena malo drugačija radnja i likovi.

Još veće zaprepašćenje za pratioce ove serije jeste saznanje da, najverovatnije, njegovom liku u seriji ne sledi ni zamena i da će njegovo poslednje prikazivanje u ovoj seriji biti krajem meseca.
Takođe, razgovarali smo i sa Rubinom Dilaik, koja je jasno izjavila da ostaje u seriji i nakon vremenskog skoka i da za nju uloga Somije traje sve dok je uloga zabavna i izazovna.

Postavlja se pitanje hoće li serija da bude uspešna i nakon ovog skoka, ali i nakon Harmanovog izlaska. Nastavite da nas pratite za još novosti!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site