Miti sumnja da se Mukti svidja Vishnu!

Odbačena

Odbacena 02.01.2013. – Miti sumnja da se Mukti svidja Vishnu!

By  | 
Miti sumnja da se Mukti svidja Vishnu!

Miti sumnja da se Mukti svidja Vishnu!

Mukta posmatra Višnua kako vežba. Približava mu se, ali nagazi u baricu pa Višnu čuje da mu se približava. On je dočeka i iznenađen je kada je vidi. Mukta se šali sa njim i pokušava da vidi da li ima ožiljak. Ona se pravi kao da je zanimaju njegovi mišići, a kada pokušava da mu skloni peškir i vidi ožiljak naizlazi Miti. Miti je zbunjena pa pozove Višnua. Miti misli da Mukta nešto ima sa Višnuom, pa mu govori da je htela da ga iznenadi ali ga je Mukta iznenadila pre nje. Miti poklanja Višnu sat zbog toga što je dobio unapređenje, a zatim oni odlaze a Mukta ostaje. Nana razgovara sa nekim telefonom i jede bananu. Posle baci koru banane na zemlju, a dolazi neki čovek sa cvećem. On joj daje cveće i zbunjen je. Zaista je smešna scena, a kada on pita nanu čime se bavi, nana govori da ide na fakultet . On se šali sa njom, a nana mu govori da Mukta ide na fakultet a ne ona. On joj pruža ruku, pa uzima njenu i pozdrave se. Pita je za ime, a ona mu govori da se zove Sumitra. Čovek krene, ali se oklizne na koru od banane koju je nana bacila. Nana ga pridrži pa on neko vreme bude u njenom zagrljaju. Mukta razmišlja o Višnuu, seća se da je na čeku pisalo drugo ime. Ića se brine za Mitino venčanje. Divja joj govori da pripreme teku po planu i da je njima Miti kao ćerka. Divja se malo uvredi što Ića sumnja u njih, a onda je zaustavi Damini i govori joj da Ića nije ništa loše mislila. Nana ulazi u kuću i priča sama sa sobom. Divja je pita šta se desilo, a ona priča o ljubavi. Divja ništa ne razume, pa joj nana priča o situaciji sa momkovim ocem. Mukta gleda slike Višnua i Miti i sliku iz Ićine škole. Ona traži sličnosti između pravog i lažnog Višnua. Dolazi Ića pa Mukta sakrije slike. Nakon što Ića ode, Mukta nastavlja sa istraživanjem ali ne može nikome ništa još uvek da kaže. U kući porodice Bundela, Gunvanti priprema mleko sa lekom za Vira. Nailazi Amla, a Gunvanti se uplaši i viče na nju. Tapu vidi da Gunvanti opet nosi mleko. Tapu sluša razgovor Amle i Gunvanti, a zatim prilazi Amli. Tapu je odvodi u kuhinju i pita je šta je majka stavila Viru u mleko. Amla joj govori da je majka stavila posebne neke lekove i da je pomešala sa mlekom. Amla odlazi, a Tapu daje sebi zadatak da nađe te lekove.//Pasus postavila citateljka Katarina//

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *