Mukta saznaje da je Vishnu Akash!

Odbačena

Odbacena 11.01.2013. – Mukta saznaje da je Vishnu Akash!

By  | 
Mukta saznaje da je Vishnu Akash!

Mukta saznaje da je Vishnu Akash!

Vir viče na Gunvanti i govori joj da je Ića njegova žena. Gunvanti ga pita da li ga je Tapu opet lagala, a on govori da je povratio sećanje. Gunvanti govori da to nije istina, a Tapu pred svima govori da je Gunvanti davala Viru lekove da ne povrati pamćenje. Svi su šokirani kada to čuju. Tapu takođe govori da je lek zamenila šećerom. Umet je besan i ne može da veruje, a govori da niko nije dobio koristi od toga. Vir govori majci da je mogao da umre zbog tih lekova, a Gunvanti ga udari i govori da je sve to bilo za njegovo dobro. Vir govori da je ona sada mrtva za njega, a Umet je krivi za nesreću njihovih sinova. Miti čeka Višnua a dolazi Mukta, pa je Miti krivi da Mukta hoće da joj otme Višnua. Jedna koleginica pita Muktu ko je Višnu i govori joj da ga je video ranije. Tapu plače i govori da će ispraviti svoju grešku. Vir priča sa njom i govori joj da Amla nije kriva i da ne može tek tako da je se otarasi. Amla govori Viru da se udala za njega jer je maštala o lepom životu ali da je to bila greška. Vir joj se izvinjava i govori da se nikada nije razveo od Iće i da su oni još uvek muž i žena. Mukta istražuje o Višnuu i vidi propuštene pozive od koleginice. Kada je pozove ova joj govori da se Višnu ne zove Višnu već Akaš.//Pasus postavila citateljka Jovana//

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *