Juvrađ se plaši da ga Akaš ne prepozna!

Indijske Serije

Odbačena (1 312. ep.) 05.02.2014. – Juvrađ se plaši da ga Akaš ne prepozna!

By  | 
Mahasangam epizoda - "Bani" i "Odbačena"

Mahasangam epizoda – “Bani” i “Odbačena”

Dragi čitaoci, ova epizoda je “Mahasangam” epizoda. U njoj su isprepletani likovi i radnja iz dve serije – iz “Odbačene” i “Bani”. Prevedeni su samo delovi epizode koji imaju veze sa radnjom i likovima iz “Odbačene”.

Parmit (iz serije “Bani”, Banin muž) i Juvrađ nazdravljaju. Parmit mu kaže kako je zabava odlično organizovana, impresioniran je. Ali nije mu rekao čemu ta zabava. Juvrađ mu odgovori da je ona organizovana u čast njegovog uspeha. Tema zabave su maske (podiže masku). Kaže da on stavlja masku kako bi sakrio svoje lice, a i on, Parmit takođe treba da je nosi. Nastavi kako je večeras maska jako bitna. Juvrađ se zatim pozdravlja sa Parmitovim bratom (Randep) i snajom (Gagan). Oni su takođe zadivljeni kako sve izgleda. Juvrađ kaže da je zabavu organizovala posebna osoba. Pogleda Muktu koja priča sa nekim gostima. Mukta ga ugleda pa mu priđe. Juvrađ je upoznaje sa ostalima, kaže da je ona ponos njegove kompanije. Mukta kaže da joj je drago što ih je upoznala. Potom govori Juvrađu da bi želela da i ona njega upozna sa nekim. On pođe sa njom. Mukta pogledom traži Miti i Akaša. Juvrađ se sledi kada vidi Akaša koji gleda u drugom pravcu i priča s nekim telefonom. Seća se kako je pred njim potpisao da mu prodaje svoju polovinu kuće Bundelinih. Miti skrene Akašu pažnju, kaže da je neko došao da ga upozna. Akaš se okreće, ali Juvrađ brzo stavi masku. Priđe Miti i Akašu. Mukta mu predstavlja Akaša, a za Miti krene da kaže kako ju je već upoznao. Juvrađ je prekine, pita kako bi mogao da je zaboravi, upoznao ju je u kancelariji. Akaš se zdravi sa njim, drago mu je što ga je upoznao. Doda kako je zabava odlična. Njemu ponovo zazvoni telefon pa se javi. Juvrađ u sebi razmišlja kako on nije zvao Akaša, rekao je Mukti da pozove najbolje biznismene. Mora da ga je ona pozvala. Ali, on se mora držati podalje od njega jer je on jedini koji je video novo lice Juvrađa Sing Bundele. Akaš završava poziv. Gleda malo zbunjeno Juvrađa koji se zamislio. Stavi mu ruku na rame pa se ovaj prene.
Akaš: “Gde ste se izgubili, g-dine Juvane?”
Juvrađ: “Nisam se izgubio. Razmišljao sam o Vama. Vi ste preporodili kompaniju Bundela Enterprajzes za kratko vreme! Danas je Vaša kompanija jedna od 5 najboljih!”
Akaš: “Nisam ja ništa uradio. Sve zasluge pripadaju njenom (Mitinom) ocu…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *