Ambika, Sankrant, Akaš i Miti stižu u Šimlu!

Odbačena

Odbačena 07.01.2014. – Ambika, Sankrant, Akaš i Miti stižu u Šimlu!

By  | 
Mukta

Mukta

 

Višnu se vraća s posla, umoran je, seda na kauč. Mukta se okreće ka njemu sa svećom u rukama, smeši se. Spusti sveću na sto, pa sedne Višnuu u krilo. Grli ga. Potom ustaju i plešu. Pogledom mu pokaže na sto koji je dekorisala i na kojem stoji hrana. Pruža mu ružu i izjavljuje ljubav. I on njoj kaže da je voli. Smeše se. Mukta mu kaže da je naručila hranu, otvara poklopce da mu pokaže šta tu sve ima. Višnu se uozbilji pa počne da računa koliko to sve košta. Mukta mu obesi ruke oko vrata. On joj milo kaže da nije trebalo da troši toliko od svoje plate. Mukta mu sva srećna pokaže dokument o svom unapređenju. Kaže da je firma jako zadovoljna njenim radom. Višnu pročita da Mukta narednog dana počinje da radi kao sekretarica, plata joj je povećana sa 40 000 rupija na 80 000 rupija, a dobiće i podsticaj do 12% godišnje. On se zamisli. Pita Muktu da li je istražila svoju firmu i upoznala direktora. Mukta zaćuti pa odgovori da još nije upoznala direktora, mora da je zauzet. Počela je da radi pre dva dana. Višnu kaže da jeste, počela je pre dva dana, a već su je unapredili. Plata joj je dupla, plus podsticaj. Srećan je zbog njenog napretka, ali to ne izgleda normalno. Mukta kaže da je i ona baš pitala to isto menadžera i on joj je rekao da je odradila za dva dana narudžbine na koje se čekalo 6 meseci, zato su je unapredili. Višnu je i dalje zabrinut. Kaže da, ako dobiju nešto pre vremena, onda je tu sigurno u pitanju nešto loše, jako loše. Mukta mu kaže da će sutradan upoznati svog šefa i neka se sada oraspoloži. Zatim mu prizna da je sve sama skuvala.
Višnu se obraduje: “G-đa Kašijap je sada unapređena pa me može čašćavati svakog meseca jer je počela da zarađuje više od mene!”
Ona se nasmeje, uhvati ga nestašno za nos. Hrane jedno drugo slatkišima kako bi proslavili.(NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *