Mukta upoznaje Juvrađa!

Odbačena

Odbačena 08.01.2014. – Mukta upoznaje Juvrađa!

By  | 
Miti i Akaš u hotelskoj sobi

Miti i Akaš u hotelskoj sobi

Akaš i Miti pokrivaju jedno drugo šalom i kapom dok kroz prozor svoje sobe posmatraju kako pada sneg. On je moli da bar jednom stane na noge za njega. Ona mu odgovori da se puno trudi, ali ne ide. Ne zna kako se to desilo onog dana. Od tada ne može da stane na noge. Akaš joj kaže da je uveren da ono što se već jednom desilo, može da se desi opet. Uskoro će se osloboditi kolica. Neka moli Ganešu da se to desi uskoro. Oni se mole zajedno. Akaš pogleda Miti, a zatim sliku na kojoj su Miti, Ića i Damini. U sebi obeća Damini da će Miti uskoro prohodati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta pruča telefonom s nekim klijentom koji hoće da priča lično s direktorom. Mukta mu odgovori da je direktor trenutno zauzet. Klijent insistira da ga ili vidi ili čuje. Mukta ga uverava da će ga spojiti s njim čim bude slobodan. Prekida vezu. Zabrinuta je, razmišlja zašto uvek mora govoriti klijentima da joj je šef zauzet. Priseti se Višnuovih briga i sumnji. Složi se sa njegovim stavom, treba da upozna svog šefa. Ni njoj se ne čini normalnim da se on ne pojavljuje pred njom.
Juvrađ je posmatra preko kamera, na laptopu: “O čemu razmišljaš Muku Nuku? Znam da razmišljaš o meni! Razmišljaj sve više i više! Baš to i hoću!”

Sankrant, Ambika, Miti i Akaš su na pijaci, uživaju. Miti u svom krilu drži korpu, a Akaš gura njena kolica. Posećuju različite prodavnice. Akaš pokloni Miti plišanog medu. Ona mu kaže da ga sačuva za njihovu decu jer ona nije dete da se igra time. Akaš primeti zmija igračku. Seti se kako mu je Miti jednom rekla da se plaši zmija i da je jednom bežala iz doma koledža jer su je prijatelji plašili.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *