Ratore prosi Tapu!

Indijske Serije

Odbačena (1 362.ep.) 22.04.2014. – Ratore prosi Tapu!

By  | 
Mukta i Miti se grle

Mukta i Miti se grle

Nani upozorava Damini da govori tiše, i ona je bila tu i videla šta se desilo. Damini govori da su pogrešili i Akaš i Višnu i savetuje Mukti da ne donosi zaključke dok ne čuje i drugu stranu. Mukta se slaže. Damini želi da se Miti izvini iako zna da treba da se izvinjavaju samo krivci. Miti se izvini Nani u Akaševo ime. Kaže da ne zna tačno šta se desilo, ali žao joj je. Izvini se i Mukti. Mukta joj kaže da ne radi to, oseća se loše. Miti joj govori da ne želi da među njima ikada zavlada neprijateljstvo, grle se. Damini je srećna, dok se Nani nervira.

Miti razgovara s Akašem o onome što se desilo s Višnuom. Kaže da zna da on nije kriv, ali želi da zna šta se tačno desilo. Akašu nije jasno zašto se Višnu poneo onako, samo je otišao da mu ponudi posao. Miti se slaže da je Višnu pogrešio, ali doda da Akaš nije trebalo da ga gurne. On joj kaže da je išao da se izvini, shvatio je da je pogrešio. Sada je sve u redu među njima, govori istinu. Miti kaže da je Nani napravila problem većim. Brine je što je Mukta trudna, ne bi trebalo da se uzrujava. A ako joj se nešto desi, okriviće njih dvoje. Dogovore se da sutradan odu kod Višnua i Mukte i biće kao da se ništa nije desilo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta se probudi i vidi da Višnua nema. Ustane i požuri niz stepenice. Međutim, oklizne se. Svom srećom, Damini je zadrži da ne padne. Ona je savetuje da bude pažljiva i da ne juri stepenicma. Pošto ni Damini nije videla Višnua, Mukta je zabrinuta.

Višnu sedi negde napolju i seća se incidenta sa Juvrđem. Pomisli kako mora da ispriča Mukti istinu pre nego što opet zaboravi. Snimi na telefon sve o incidentu.

Višnu se vraća kući i Mukta ga grdi što se nije javio. Nani ističe svoje sumnje u to da je Višnua naljutio događaj s Akašem, ali Višnuu nije jasno na šta ona to misli. Kupio je Mukti slatkiše, sladoled, peciva… Mukta je i dalje ljuta. Nani komentariše kako ionako ne zarađuje mnogo, a troši novac na slatkiše. Naziva ga gubitnikom. Višnu je zagrli, kaže, kupio joj je “gulab jamun” (slatkiš) jer je ona stalno nešto ljuta na njega. Ako ga blagoslovi, uskoro će naći dobar posao. Mukta ga odvuče sa sobom kako bi mu očitala bukvicu. Nani se pita da li je to Višnu poludeo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *