Ratore prosi Tapu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 362.ep.) 22.04.2014. – Ratore prosi Tapu!

By  | 
Ratore pokazuje prsten na Tapuinoj ruci

Ratore pokazuje prsten na Tapuinoj ruci

Miti javlja Damini da će doći sa Akašem kod njih i oseti olakšanje kad sazna da je sve u redu i da Mukta i Višnu nisu ljuti na njih.

Akaš i Miti stižu kod Takurovih. Višnu im kaže da su došli u pravi čas jer Ratore želi nešto da objavi (Ratore je izašao negde sa Tapu i još se nisu vratili). Miti i Mukta nagađaju o čemu se radi, ali nisu sigurne. Ratore ulazi s Tapu i kaže im da pogledaju Tapuinu ruku kad već nagađaju. Svi se obraduju kad na njenoj ruci ugledaju prsten. Svi im čestitaju.
Ratore klekne pred Tapu kako bi je pred svima zaprosio: “Ja, Raguvendra Pratap, želim da ti kažem da su moja ljubav i moj život bez tebe nepotpuni! Hoćeš li se udati za mene?”
Tapu je dirnuta: “Jako sam srećna što pored sebe imam najbolju osobu na svetu! Hoću da se udam za tebe!”
Svi aplaudiraju. Ratore i Tapu se grle. Svi im čestitaju. Devojke žele zabavu. Ratore se slaže.

Doktor proverava Juvrađove rezultate i kaže sestri da on ima sreće što nema neko unutrašnje krvarenje. Potom progleda i Višnuove rezultte i shvati da on im veliku povredu mozga. Može izgubiti pamćenje i mozak bi mu se dosta naprezao. Ne zna se čega bi se mogao sećati, a čega ne. Kaže sestri da uvede Višnua u ordinaciju. Sestra požuri napolje i na pod joj ispadnu Višnuovi rezultati koje pokupi Juvrađ. Shvata zašto je Višnu zaboravio ono što se desilo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno