Ansari je rešen da nađe dokaz protiv Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 425.ep.) 18.07.2014. – Ansari je rešen da nađe dokaz protiv Miti!

By  | 
Miti kao Pakistanka

Miti kao Pakistanka

Ansari sumnja u Miti/Fidu, ali je Ašfag i Asgar spasu tako što kažu da se Miti/Fida kladila sa Ašfagom oko toga ko će pobediti i izabrala je Indiju. Ansari pita zašto bi bilo ko pakistanskog porekla izabrao Indiju. Miti odgovori da joj se sviđa igrač Dhoni. Ansari je pita šta to ima Dhoni, a što nema neki pakistanski igrač. Njihov igrač Afridi svetski je poznat. Miti odgovori da svako ima svoj ukus. Ansari kreće. Asgar ga tera da ostane do proglašenja najboljeg igrača. Ansari odgovori da neće slaviti poraz Pakistana, pa bila to utakmica kriketa ili stvarni rat. Odlazi. Miti se izvinjava porodici što ih je dovela u opasnost. Saba je grdi, kaže joj da ćuti i da kontroliše svoj jezik. Ipak, Asgar kaže Miti da nema potrebe da brine dok je on tu. Miti mu zahvaljuje.

Mukta je kod Višnua, bavi se njime. Nani je gleda i ne sviđa joj se što se ona muči oko njega. Pita je zar se ne umori. Mukta joj odgovori odrično, jer dok radi, priča sa Višnuom. Nani joj kaže da bi trebalo da izdvoji i vreme za sebe. Ona joj odgovori da i hoće i to počev od ponedeljka. Ona i Višnu će svakog dana od 19h gledati novu Kolorsovu seriju, “Šrasti sestre”. Nani ne zna o kojoj se seriji radi, pa joj Mukta objasni. Nani deluje zainteresovano.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dok odlazi iz kuće g-dina Rizvija, Ansari zove nekoga i kaže mu da je dobio mali dokaz protiv Fide/Miti, ali mu je potreban jak dokaz. Naredi da se postavi jedan policajac ispred Rizvijeve kuće. Asgar je to čuo. Pomisli kako mu samo Ansari može stati na put. Pozove Šoaba i kaže mu da požuri sa nabavljanjem vize za Indiju.

Nani pocepa na pola Muktinu i Višnuovu fotografiju, i Akaševu i Mitinu. Potom sastavi Muktin deo fotografije sa Akaševim. Smeje se zadovoljno. Kod nje dođu Tapu i Ratore, pa Nani sakrije fotografije. Ipak, Ratore pogodi o čemu razmišlja – da spoji Muktu i Akaša pošto je Miti otišla, a Višnu je u komi. Tapu joj strogo kaže da ni ne pomišlja na to. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *