Ansari je rešen da nađe dokaz protiv Miti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 425.ep.) 18.07.2014. – Ansari je rešen da nađe dokaz protiv Miti!

By  | 
Ašfag i Miti

Ašfag i Miti

Miti je zamišljena, gleda kroz prozor. Dođe Ašfag i kaže joj da, bez obzira koliko nestašan bio, zaslužuje da mu se bar zahvali s osmehom. Miti mu se zahvali, ali bez osmeha. Ašfag je pita da li tako priča i sa prijateljima u Indiji. Ona ga upita ko joj je tu prijatelj. On odgovori da joj je on prijatelj i tera je da mu kaže da je on najbolji na svetu, onda će otići i ostaviti je na miru. Dolazi Saba sa Nilofer i odvede Ašfaga sa sobom u sobu. Tamo ga pita zašto stalno pomaže Miti, bolje bi bilo da je Ansari sve otkrio, onda im ne bi predstavljala svaki dan problem. Ašfag odgovori da Miti nije problem, da nje nije bilo, Nusrat bi sada bila udata za Babara. Saba ga upozorava da mu je bolje da ne gleda Miti jer je udata i otićiće iz njihove kuće. Ona i Nilofer odlaze. Ašfag se pita da li se stvarno zaljubio u Miti.

Mukta je kod Akaša. Dolaze Ratore i Tapu. Tapu grdi Muktu jer se ne odmara, a ljuti se i na Akaša. Damini i Ratore smiruju situaciju. Svi ohrabruju Akaša da krene putem kojim je pošla Miti, sigurno će naći nešto. Ništa neće postići sedenjem kod kuće. Akaš se slaže, podseti Damini da treba da odu u policijsku stanicu. Tapu mu kaže da ne brine za Damini, oni će brinuti o njoj.

S jedne strane, Miti gleda kroz prozor, dok Akaš započinje svoju potragu.

U sledećoj: Damini je u pol.staniici i pomaže policiji da urade Fidin fotorobot.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno