Icha saznaje da je Mukta htela da se uda za Tedja!

Odbačena

Odbacena 17.01.2013. – Icha saznaje da je Mukta htela da se uda za Tedja!

By  | 
 Icha saznaje da je Mukta htela da se uda za Tedja!

Icha saznaje da je Mukta htela da se uda za Tedja!

Surabhi kaze Mukti da zamisli kako bi Miti reagovala ako bi ona zaustavila njen brak, moli je da cuti dok ne otkriju istinu o “Vishnuu”, oni ce je podrzati u tome. Kanha i dalje misli kako Mukta mozda gresi. Mukta je odlucna da ne dozvoli da on unisti Mitin zivot.
Vir i Icha su u njenoj sobi, on gleda Mitinu sliku. Seca se kako ju je video u Satara zatvoru i kako su oboje narucili isti caj. On kaze da je Miti dosla da vidi nju (Ichu) u zatvoru i on joj je rekao da je ista majka, ali tada nije znao da mu je ona cerka. Pita Ichu da li se Miti raspitivala o njemu, pa se ona seca kako ju je Miti pitala da li je vanbracno dete. Icha mu prica kako je Miti bila ranije strasno ljuta na nju, ali sada je sazrela i inteligentna je, bas kao i on. On se smeje, kaze kako oboje vide na koga je Miti. Icha se smesi. Njoj je zao sto su bili toliko dugo odvojeni. Vir joj kaze da sada moraju nadoknaditi izgubljene godine i kako ce provesti ostatak zivota zajedno, zove je da podje sa njim kuci. Ona se medjutim seti Amle i odbija. Vir je uverava da ga je Amla sama oslobodila bilo kakve obaveze i samo ona (Icha) ima prava na njega, opet je pita da podje sa njim. Dolazi Damini, kaze da ce ovoga puta njena cerka poci sa svime sto treba. Zivela je usamljenickim zivotom 19 god. Vir se smeje, Icha kaze da to sad ne prilici njenim godinama. Damini odgovara da ce krenuti kao udata zena, ona (Damini) se godinama molila da se oni ponovo spoje, a sada se to i desilo zahvaljujuci Tapu. Kaze i da je njeno prijateljstvo imalo dosta uspona i padova, ali ko bi rekao da ce doci do ovakvog nivoa i ona ne zna kako da se dovoljno zahvali Tapu.
Tapu je sa Djogijem, Divjom i Nani u drugoj sobi. Vidi svoje slike na zidu pa kaze kako je mislila da su dosada sve njene slike uklonjene. Djogi odgovara da on to i jeste uradio u besu, ali Nani i Divja nisu mogle da podnesu da budu daleko od nje. Divja i Nani kazu kako ni trenutak nije prosao, a da on nije pomislio na nju. Cak i spava sa njenom slikom kraj uzglavlja. Djogi kaze kako je ona bila toliko godina daleko od njih, a kada se napokon vratila, udala se za Tedj Singh Bundelu. I to je razlog zasto nije hteo da prica sa njom i okrenuo joj je ledja. Nastavlja kako se ona, medjutim, iskupila za svoje greske i bol je nestao. Pita je zasto se uopste udala za tog coveka. Tapu kaze da joj ne bi dopustili da to uradi da im je ranije rekla. Prica im kako ju je jednog dana pozvao Ratore i rekao joj da je njihova cerka odlucila da napravi veliki korak i da se uda za Tedj Singa kako bi spasila Ichu. Tada vidimo kako na vratima sobe stoje Damini, Icha i Vir i culi su ovo, no niko ih nije primetio. Svi su zgranuti. Tapu: “Zato sam njenu misiju ucinila svojom, i iskreno, sve sto se desilo danas desilo se zahvaljujuci Mukti.” Icha izgovara Muktino ime, pa svi primete da ona stoji na vratima sa Virom i Damini. Icha kaze da je tuzna sto je Mukta bila spremna da se zrtvuje kako bi je spojila sa Virom. Tapu: “Sta tu ima lose? I ti si se takodje brinula o njoj kao da si joj rodjena majka i podarila si joj nov zivot.” Icha se seca kako se igrala sa malom Muktom, smesi se. Ona pita Vira seca li se male, slatke Muku koja je danas toliko porasla. Vir kaze da deca postaju zrelija kada sustignu svoje roditelje. Damini Djogiju kaze kako je on uvek govorio da je njegova porodica njihov duznik. Ali danas je taj dug otpisan jer su Mukta i Tapu toliko ucinili za njih. Sada su jedan jedan. Pustaju scenu secanja na to kako je Damini Tapu dala Ichinu vencanicu. Tapu prilazi Damini i trazi joj oprostaj, kaze da im je vratila samo ono sto im je uzela. One se grle i placu. Damini joj brise suze i kaze joj da zaborave na proslost. Svi su srecni. Djogi kaze kako je ljubav osecanje koje nikada ne jenjava, ali je sklonost ka sumnji unistila njihove zivote. Medjutim, sve je to sada zakopala ista ona cerka koja ih je i izazvala. Svi su jednaki. Nani kaze kako ona ne zna zasto ljudi ne vole da dobijaju cerke, kada su ih obe cerke (Tapu i Mukta) danas ucinile ponosnima. Danas je Tapu pokazala da je uprkos svemu cerka Djogija Thakura.
Kuci dolazi Mukta, Kanha i Surbhi su iza nje. Icha joj dolazi u susret sva ozbiljna, kaze da je napokon dosla. Stize i Djogi. Kanha se pita da li je Icha saznala za Muktine sumnje o Vishnuu. Mukta pita da li je negde pogresila. Icha kaze Djogiju da joj isprica sve. Djogi Mukti: “Kako si mogla i da pomislis da uradis tako nesto, ne znam da li da te kaznim ili da te zagrlim.” Divja joj takodje prilazi, grli je, kao i Djogi. Mukta se pita o cemu se radi. Icha: “Htela si da se udas za Tedj Singha zbog mene?” Kanha i Surabhi su sokirani. Mukta takodje, porice. Icha joj kaze da ne laze i ne krije to vise: “Moja cerka je htela da toliko ucini za mene?” Ona grli Muktu. Mukta je upita kako zna. Icha joj kaze da pogodi i tada joj s ledja neko stavlja ruku preko ociju. Mukta dodirne tu ruku i pocinje da se smeje, kaze: “Mama!” Okrece se i ugleda Tapu, njih dve se grle, srecne su. Tapu je poljubi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledecoj: Mukta kaze Tapu kako ce odsada ona biti sa njima, njenom porodicom. Tapu se slaze, ali kaze kako prvo mora odvesti Ichu njenoj pravoj kuci sa svim pocastima. Mukta, Djogi i Divja je gledaju s ponosom. Tapu nastavlja da je medjutim najvaznije da natera Teja da plati za svoja nedela. Tej kaze Gunvati kako Tapu mora da plati, Gunvati ga prekida i kaze da ona samo hoce svog sina nazad. To je sve.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *