Na Miti pada ventilator!

Indijske Serije

Odbačena (1 307. ep.) 29.01.2014. – Na Miti pada ventilator!

By  | 
Mukta grli Višnua

Mukta grli Višnua

Miti pita Ambiku zašto je vikala. Ova joj odgovori da je svekrva pričala loše o njoj, a ona to nije mogla da toleriše. Lepo ju je upozorila i sada će morati dva puta da razmisli pre nego što nešto preduzme. Miti joj se zahvaljuje. Ambika joj obećava da će uvek biti uz nju. Miti odlazi da završi neki posao.

Muku stiže kući. Višnu je već tu, krije poklon koji joj je doneo. Ona to primeti. On je pita odkud ona kući tako rano. Mukta postavi njemu isto pitanje. Višnu joj kaže da već zna odgovor – prošlo je tri meseca od svadbe. Mukta je srećna. Kaže kako je u šalama čula da muževi zaboravljaju datume rođenja svojih žena ili kad im je godišnjica braka, ali on se svega seća. Zadivljena je. Pita ga kako to da je dobio slobodno tako rano, a onda mu ispriča šta je ona rekla svom šefu. Mislila je da ga iznenadi posebnom večerom, ali je on već stigao kući. On laže kako je isto pitao šefa da ga pusti ranije kući. Hteo je da dekoriše kuću pre nego što ona dođe, ali poranila je. Mukta mu predloži da zajedno to urade. Razmenjuju poklone. Višnu je od Mukte dobio kravatu, a ona od njega bisernu ogrlicu. I njoj i njemu se sviđa dobijeni poklon. Juvrađ ih posmatra od spolja. Mukta kaže da se nada da nije potrošio celu platu na tu bisernu ogrlicu. On odmahne glavom, kaže da biseri nisu pravi. Muku se nasmeši. Ona kaže da to nije važno sve dok je njegova ljubav prava. Grli ga čvrsto. Višnu je srećan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ekadiš šeta po sobi i priča sama sa sobom: “Ona je pametna lisica! Ne znam kako sazna o čemu razmišljam! Bog sam zna kad ću se otresti tog Čobija i njegove ćerke! A i onaj moj budalasti brat Agart i njegov beskorisni sin, Nirbaj! Zaglibila sam zbog njihovih grešaka!” Majstor je obaveštava da joj je popravio lampu, kao i ostalo što je trebalo u Mitinoj sobi. Pita ima li da se popravi još nešto. Ekadiš ga šalje kod Akaša u kupatilo da proveri slavinu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *