Ambika je Ratoreova ćerka!

Odbačena

Odbačena – najava – Ambika je Ratoreova ćerka!

By  | 
Ambika je Ratoreova ćerka!

Ambika je Ratoreova ćerka!


Vreme je za slavlje u Kolorsovoj “Odbačenoj”!

Da, Miti je napokon prohodala, pa je njena porodica rešila da napravi grandioznu proslavu. Ali, na zabavi će se otkriti neke stvari. Kao što smo videli, Ratore pokušava da otkrije istinu o svojoj prvoj ženi i detetu. Ako je za verovati izvorima, uskoro će otkriti tajnu! Saznaće da je Ambika njegova ćerka! Šokantno, zar ne? Pa, odavde će se razvijati nova priča. Ratore će saznati da je Čobi (Daramvir) usvojio njegovu ćerku nakon Malvikine smrti, obzirom da je bila njegova sestra. Međutim, to nikada nije otkrio Ambiki i odgajio ju je kao svoju ćerku. Uznemireni Ratore će prisustvovati zabavi kako bi izbliže osmotrio svoju ćerku. Pokazaće brigu za nju, što će njoj biti jako čudno. Da li će Ratore priznati Ambiki da joj je otac?
Kada smo kontaktirali Vividha-u (Ambika), rekla nam je: “Ambika trenutno nije svesna ničega. Ali da, Ratore je na tragu i mogao bi uskoro naići na nešto.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Izvor: http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/ambika-turns-out-be-rathore-s-daughter-colors-uttaran-566

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *