Odbegle neveste 19. i 20. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 19. i 20. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 19. i 20. epizoda!

19 EPIZODA

Uprkos svim naporima Selim ne uspeva da slomi Šebninu tvrdoglavost. Šebnina odluka je da učini sve da se Selim distancira od nje. Uprkos svim njenim naporima, Selim je odlučan da je ne pusti. Producent prihvata Kanov projekat. Kainat pregovara sa Alp Kirsan da se pridruži dokumentarcu. Ali Alp ima jedan uslov . Kan ne može primiti potreban avans za snimanje od produkcijske kuće. Svi drugari se angažuju da mu pomognu.

20 EPIZODA

Selim konačno postiže svoj cilj I uspeva da otera Selima od sebe. Selimovi prijatelji su uznemireni zbog svega I žele da Selim zaboravi Sebnem.Šebnem shvata da je ostala sama, te preduzima dužnost da uteši Selima. Kan je konačno sa Kainat. Par žuri da podeli vest sa prijateljima.Ozgur I Almila pogrešno shvataju situaciju.

Sve epizode serije Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *