Odbegle neveste 4. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 4. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 4. epizoda!

Šebnem govori tetki i Almili da je Selem ne zanima i da one dve nisu u pravu. Za dva dana će od njega napraviti svog roba, a tada će obe da joj se izvinu.Kainet traži posao, te se javlja na posao šetanja psa.Potrebno je da prodje sedmodnevnu obuku, koja će joj biti plaćena.

Šebnem sklapa još jednu opkladu, ovog puta sa Selimom. Ona mu kaže da izabere nešto u šta se ona najmanje razume i da ukoliko ona pobedi, on će raditi sutra sve po njenom, ukoliko izgubi, njeno samopuzdanje će nestati i biće sutra celog dana ponizna. Selim se odluči za igru bilijara.Iako je delovalo na početku kao nemoguća misija, Šebnem pobedjuje i govori Selimu da  je pokupi sutra u 10, daće mu spisak stvari koje treba da uradi.

 

Sve epizode serije Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *