Oluja (La Tempestad) – 56. i 57. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 56. i 57. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 56. i 57. epizoda
56: Damjan i Marina se ljube. Marina ga odbija i govori mu da njeno srce vapi da mu se preda, ali je um podseća na bol koji joj je naneo. Pored toga, verena je za Ernana. Damjan joj kaže da ga očigledno ne voli jer bi inače slavila njihovu veridbu sa njim. Marina kaže da je pokušala da to izbegne, ali nije uspela, a Damjan se pita zašto ona insistira na venčanju i odbija njihovu ljubav. Marina kaže da je on tako odlučio kada joj je slomio srce i neka njen poljubac shvati kao oproštajni.
57: Marina kaže Ernanu da zna da između nje i Damjana ništa nije trebalo da se desi i razume ako on ne želi da joj oprosti, ali ona želi da bude iskrena sa njim. Ernan joj kaže da se oduvek plašio Damjanovog povratka, ali ako ona odluči da ostane sa njim, oboje će zaboraviti šta se dogodilo. Jedino što treba je da mu obeća da više neće videti Damjana ili da mu dozvoli da joj se približi.
Beatriz kaže Rebeki da su joj kapi koje joj je Eusebija dala pomogle da se oseća bolje i da je izuzetno srećna zbog Ernanovog i Marininog predstojećeg venčanja. Rebeka je podseća da Marina voli Damjana i da ju je on ubedio u suprotno samo iz ljubavi, jer nije želeo da je vezuje za svoju neizvesnu budućnost, ali sada je slobodan i ništa ih neće razdvojiti.
Marina je uz Damjana koji je skrhan zbog Eusebijine smrti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *