Oluja (La Tempestad) – 12. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 12. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 12. epizoda

Marina i Damjan se ljube i miluju. Marina se odjednom odmakne od njega i govori mu da joj se ne približava, a zatim odlazi.
Majuja nahuška Estersitu da bi između Marine i Damjana moglo biti nečega ili da joj ga bar ona želi preoteti. Iako, ne mora da se brine zbog toga jer će se Damjan oženiti njome. Estersita joj naredi da pita mornare da li između Damjana i Marine ima nečega. Majuja kaže Estersiti da su pomorci rekli da su Damjanov brod napali gusari i da je on Marinu branio kao da je njegova žena, nakon čega je ona vodila računa o njemu, a oboje su izgledali kao zaljubljeni par. Estersitu ovo toliko izbaci iz takta da na sred trag napadne i počupa Marinu.
Eusebija ispriča Damjanu za njegovu povezanost sa Marinom koja traje još od detinjstva. Damjan joj otkrije da je zaljubljen u Marinu. Eusebija ga savetuje da se ne ženi Estersitom, jer mu je Marina suđena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *