Oluja (La Tempestad) – 12. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 12. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 12. epizoda
Marina i Damián se ljube i miluju. Marina se odjednom odmakne od njega i govori mu da joj se ne približava, a zatim odlazi.
Mayuya nahuška Esthercitu da bi između Marine i Damiána moglo biti nečega ili da joj ga bar ona želi preoteti. Iako, ne mora da se brine zbog toga jer će se Damián oženiti njome. Esthercita joj naredi da pita mornare da li između Damiána i Marine ima nečega. Mayuya kaže Estherciti da su pomorci rekli da su Damiánov brod napali gusari i da je on Marinu branio kao da je njegova žena, nakon čega je ona vodila računa o njemu, a oboje su izgledali kao zaljubljeni par. Esthercitu ovo toliko izbaci iz takta da na sred trag napadne i počupa Marinu.
Eusebia ispriča Damiánu za njegovu povezanost sa Marinom koja traje još od detinjstva. Damián joj otkrije da je zaljubljen u Marinu. Eusebia ga savetuje da se ne ženi Esthercitom, jer mu je Marina suđena.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno